FR | NL    
© 2019

Organiseer een actie

Mijn school zet zich in voor Onze Kleine Weeskinderen

Alvast bedankt!

Wilt u als school, klas of uit eigen initiatief een actie organiseren? Denk dan maar aan Onze Kleine Weeskinderen! We kunnen uw hulp zeker goed gebruiken. Er zijn nog zo veel kinderen die niet de kans krijgen om naar school te gaan of om dagelijks te eten... Bij Onze Kleine Weeskinderen krijgen ze alles waar een kind recht op heeft. Uw actie, klein of groot, kan dus al een verschil maken in het leven van onze kinderen!

Hieronder vindt u een concreet voorbeeld van studenten die hun steentje hebben bijgedragen in 2016:

"De opbrengst van de vastenactie van de 2de graad van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut uit Sint-Genesius-Rode ging naar de Stichting Onze Kleine Weeskinderen. Zo werd er meer dan 900 euro ingezameld voor wezen en achtergelaten kinderen in Haïti."

Ik organiseer een feest ten voordele van Onze Kleine Weeskinderen

Een verjaardag, geboorte, huwelijk, pensioen, of een ander evenement komt eraan? Maak dan van deze onvergetelijke dag ook een uniek moment voor kinderen in nood.

Vraag aan uw vrienden of familie om voor deze gelegenheid een gift te doen ten voordele van Onze Kleine Weeskinderen. Op die manier dragen ze bij aan de basisbehoeften van onze kinderen of kunnen ze een gemeenschappelijk project steunen. Deze bijdragen maken uw feest nog specialer!

Heeft u nog vragen of wilt u uw actie samen met ons bespreken? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 02/721.64.61 of via e-mail [email protected]. We helpen u graag verder. In naam van al onze kinderen, alvast bedankt voor uw actie!

 

 

 
Kom in actie

 

Plan jij online aankopen? Koop via de webshops op onze Trooperpagina trooper.be/weeskinderen. Jij betaalt zelf géén euro extra, maar Stichting Onze Kleine Weeskinderen krijgt wel een percentje van het aankoopbedrag. Bedankt!
 
Contacteer ons Volg ons op Steun ons

Stichting Onze Kleine Weeskinderen
Heydenberglaan 45/5
1200 Brussel
Telefoon: (+32) 2/721.64.61
Fax: (+32) 2/720.18.51
E-mail: [email protected]

 

Nederlands   |   BelgiŽ

Onze Nieuwsbrief


IBAN: BE74 431 7173381 07
BIC-code: KREDBEBB
Charity ID: 451-686-141
*Omwille van privacyredenen, zijn de namen van de kinderen aangepast. Privacybeleid | © 2019 Stichting OKW